Додељене награде најбољим спортистима у општини Темерин

У свечаној сали Општине Темерин 30. децембра уручене су награде најбољим спортистима, спортским радницима и тренерима са територије општине Темерин за 2021. годину.

Награде је уручивао председник Општине Темерин Младен Зец, а додељено је осам награда.

За најбољу спортисткињу године проглашена је Ана Петровић из Женског рукометног клуба Темерин, док је најбољи спортиста Золтан Пете из Стонотенисерског клуба “Ферокоп”.

За најбољу младу спортисткињу проглашена је Катарина Вајагић из Спортског удружења борилачких спортова “Тао С”, а награду за најбољег младог спортисту понео је Дарко Адам из Џудо клуба “ТСК”.

Додељена је награда и за најбољег спортског радника, која је припала Марку Менићанину, док је најбољи тренер у 2021. години Игор Павлик из Аикидо и џиу-џицу клуба “Хеан до”.

Клуб који је својим трудом и радом завредео да понесе награду за најбољи клуб у општини Темерин је Кик-бокс клуб “Спарта”.

Постхумно је додељена и награда за животно дело Предрагу Новаковићу, дугогодишњем играчу и председнику Шах клуба “Темерин”.

Том приликом председник Младе Зец пожелео је срећу и успех свим спортистима и спортским радницима у 2022. години.

Свим награђенима честитам Нову годину, желим вам много здравља и спортских успеха, да достигнете циљеве које сте себи зацртали и да се опет на истом месту, истим поводом, видимо опет.

Подсећамо из буџета Општине се за спортске клубове и Спортски савез Општине Темерин издваја се 17 милиона динара годишње, док се за школски спорт издваја пет милиона динара. Поред тога додељују се и стипендије за најбоље спортисте и на крају године се додељују награде најбољима.

Т. К.