Петорица новајлија на Ливадици

Под вођством тренера Драгана Ћулума, почеле су припреме фудбалера Младости из Бачког Јарка, а једини циљ у наставку трке на војвођанском “Југу“ је опстанак. Плаво-бели су на претпоследњој позицији, са 11 бодова, али корак са тимовима изнад црте није изгубљен, па на Ливадици верују да могу испливати из немирних вода.

Улажемо пуно енергије да бисмо појачали тим. Успели смо да се договоримо са петорицом новајлија, проценили смо да ће поправити квалитет игре. Списак није закључен, у оптицају је још неколико имена, чиме бисмо оформили екипу способну да крене ка мирној луци – каже Дејан Вуцеља, председник Младости.

На првом тренингу, била су 24 играча. Најзвучније појачање је Марко Зечевић, некадашњи играч Феникса 1995, ОФК Бачке и Јавора. Опрему су још задужили Тихомир Зец (РФК Нови Сад 1921), Предраг Марковић (Слога, Темерин), Немања Странић (Раднички, НП) и Жељко Тривуновић (Бачка 1923).


ЗУКИЋ НАЈИСКУСНИЈИ

Први тренинг није прескочио најискуснији првотимац Зоран Зукић (40). Са енергијом вечитог младића, истрчао је уводне километре:

 Све смо подредили опстанку клуба међу војвођанским лигашима. Имам још воље да идем у трку са млађима, битно је да нас мимоиђу повреде. Верујем у позитиван расплет.


Свака утакмица у пролећном делу биће квалификациона. Од почетка и меча са Шиђанима, на домаћем терену, морамо да будемо озбиљни, јер је сваки бод драгоцен. Има простора да се избришу јесењи минуси, нећемо дозволити да клуб испадне из лиге – поручио је Дејан Вуцеља.

Отишли су Милан Ковачевић (Војводина 1928), Адис Куртиши (РФК Нови Сад) и Александар Грковић (Младост, Бачки Петровац).

М. Менићанин