ДЕЧИЈА ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ЦЕЦА ПЕРЕЦА И МУДРИ ПОСЛАСТИЧАР ПЕЦА“

Позориштанце „Јеленица“ из Београда извешће у суботу, 20. априла 2024. године од 17 часова у позоришној сали Културног центра „Лукијан Мушицки“ представу за децу “ Цеца Переца и мудри посластичар Пеца”. Цена улазнице је 350 динара.

Пеца и њена сестра Цврчка држе посластичарницу и праве најлепше колаче и торте. Уживају у спремању и увек их зачине са мало магије. Медјутим у граду постоји још једна посластичарница, чија је власница Мармелада. Она покушава на разне начине да им упропасти колаче и да уништи њихову посластичарницу. У град стиже и мудри посластичар Пеца да поклони свој тајни рецепт, стар сто педесет хиљада година и новчану награду посластичарници која прави лепше и интересантније колаче. Мармелада покушава да украде тајни рецепт, а затим у Цецину торту убацује бибер, киселе краставчиће и со, надајући се да ће освојити новчану награду и постати најбогатија и најславнија. Кроз даљи ток представе, она схвата да новац није најважнији, да су од њега много важнији пријатељство, љубав и доброта.

Представу ће извести глумци позориштанца „Јеленица“ Даница Радуловић, Јелена Ковач Кркић и Андрија Ковач. Музику и тон потписује Саша Вуковић, док је сценографију урадила Љиљана Николић, а костим Маја Станковић.