Dozvolite sebi čarobno opuštanje u SPA centru Harmony

 

Naporan rad, brz tempo života, svakodnevne brige i mnoge obaveze stvaraju osećaj napetosti i umora. Zato nam je relaksacija više nego potrebna, a Spa centar Harmony predstavlja savršeno mesto za prirodan način opuštanja.

 

 

 

Spa Harmony se nalazi u centru Temerina i omogućava Vam da se u prijatnom ambijentu  opustite, napunite baterije i osećate posebno. U  apsolutno privatnom dvočasovnom terminu (sami ste) moći ćete da se detoksirate u finskoj sauni i blagodetima eteričnih ulja i svetlom boje koja vam najviše odgovara. Poseban osećaj opuštanja, uz prijatnu muziku, pružiće hidromasažna kada sa 58 mlaznica kroz koje pored vode dodatni efekat masaži doprinosi i snaga vazduha. Pet sedećih i jedno ležeće mesto sa različitim rasporedom mlaznica omogućavaju izuzetnu masažu celog tela. U relax zoni možete uživati u blagodetima slanih cigala.

 

 

 

 

Za dva sata provedena u SPA Harmony uz aero i akva masažu, finsku saunu, aroma-, hromo- i muzikoterapiju vratiće vaše telo i dušu u harmoniju. Opuštanje čini ljude srećnim, a najbolje je kada to radite sa Vama dragom osobom – poručuju iz Spa Harmony.  

Više informacija možete pronaći na sajtu www.spaharmony.rs ili dobiti pozivom na broj 063/545-055 kao i na Instagramu i Fejsbuku.