Годишњи хуманитарни концерт музичке школе Music Harmony

Музичка школа Music Harmony обележава 10 година школе и том прилико 19. јуна од 10 до 14 часова на позоришној сцени у Културном центру „Лукијан Мушицки“ биће одржан годишњи концерт.

Манифестација је хуманитарног картактера за дечака Николу Дангубића и улазнице од сва три концерта које организују биће СМС 1017 на 3030. Сем тога, биће постављена и кутија за додатне прилоге за све који су у могућности да оставе више средстава.

На концерту ће учествовати сви ученици из општине Темерин и Новог Сада где постоји ова музичка школа. Концепт манифестације је замишљен тако да почне са класиком, а заврши се рок музиком.

Према речима директора школе Music Harmony Марка Родића, деца када заврше ову музичку школу обучени су да упишу средње музичке школе у земљи али и у иностранству.

Деца стичу знања свирања инструмената на основношколском и средњошколском нивоу, а кад заврше нашу школу у потпуности су обучени да могу уписивати средње музичке школе, модерне музичке колеџе у иностранству, као и да врло квалитетно изводе музику на било којој бини у нашој земљи и шире – додаје Родић.

Сваке године на крају полугодишта и школске године музичка школа Music Harmony организује велике концерте, од којих су већина хуманитарног карактера, где се углавном помаже деци са подричја општине Темерин. Како Родић истиче, највећу захвалност дугују публици која је њихова највећа подршка.

Гледамо кад год смо у прилици и кад год се укаже ситуација да помогнемо колико смо у могућности свима којима је помоћ најпотребнија. Желимо да се захвалимо свој публици која се одазива позивима, посебно људима из основних школа у Општини који су више пута организовали децу да дођу на концерте и тиме пруже подршку другарима на бини, и притом помогну болесној деци – закључује за портал Темерин инфо Марко Родић.

С. К.