Građani opštine Temerin zadovoljni novom vrstom oglašavanja

Opština Temerin sastoji se od tri naselja: istoimenog sedišta opštine, Bačkog Jarka i Siriga i na ovom prostoru živi ukupno oko 28.000 stanovnika. Ova opština se prostire na teritoriji Južnobačkog upravnog okruga i ima veoma povoljan geografski i strateški položaj jer se nalazi na jednom od najvažnijih međunarodnih puteva u ovom delu sveta, koji vodi od Novog Sada do Subotice i dalje prema Mađarskoj.

Oglašavanje u opštini Temerin

Zbog blizine Novog Sada, opština Vrbas, Srbobran i Žabalj, mali oglasi iz Temerina nisu popularni samo u temerinskoj opštini, nego i u okolini, odnosno u navedenim gradovima, pa ćete tako često videti da neko iz okruženja ide u jedno od tri naselja opštine Temerin da pogleda automobil, ili da kupi šporet ili frižider, pa čak i da pozove majstora iz Siriga, Bačkog Jarka ili Temerina.

Stanovnici opštine Temerin odvažili su se i odavno više ne koriste štampane oglasnike, nego u sve većoj meri prelaze u onlajn svet, oglašavajući se putem onlajn oglasnika i koristeći iste kako bi pronašli željenu robu i usluge.

Kako je nekada bilo

Nekada davno, pre kompjutera i telefona, pre nego što je internet bio dostupan svima, mali oglasi u Temerinu, ali i ostalim opštinama i gradovima, objavljivali su se u velikim štampanim oglasnicima koji su izlazili periodično ili u štampanim izdanjima lokalnih novina. Iako su gradovi i delatnosti bili poređani po početnom slovu, trebalo je uložiti malo napora i vremena kako bismo pronašli oglas sa uslugama majstora, polovnim automobilima i drugo. Oni koji su želeli nešto da oglase, morali su ručno da predaju oglase ili da se jave telefonom, pa da čekaju određeni period do novog izdanja, kako bi njihov oglas ugledao svetlost dana. Sve je to trajalo previše dugo i bilo je komplikovano, dok danas uz samo par klikova možemo da pronađemo sve što nas interesuje ili da uz minimalan napor oglasimo prodaju robe ili pružanja usluga.

Zadovoljni korisnici

Neki od građana Temerina potvrdili su da su za jako kratko vreme uspeli da prodaju robu putem malih oglasa na internetu. Mira (57) nam je rekla da je na taj način oglasila prodaju veš mašine i ljudi su već prvog dana počeli da se interesuju za nju, a veš mašina je dobila novog vlasnika posle četiri dana. Zdravko (43) je tako oglasio popravku motora i došao do prvih klijenata veoma brzo. Da ne koriste internet i male oglase na internetu samo mlađi i građani srednjeg doba, govori nam i primer čika Slavka (72). On je uz pomoć malih SMS oglasa uspeo da oglasi prodaju jarića, pa na kraju i da ih proda, upravo u jednoj od susednih opština.

Pored toga što olakšava život, posebno raduje činjenica da su se stariji sugrađani opustili i imaju više poverenja u internet servise jer korišćenje interneta i svega onoga što onlajn svet donosi svakako ne samo da olakšava život najstarijih, nego i povećava kvalitet njihovog života.

Sledite primer najstarijih građana Temerina, Bačkog Jarka i Siriga i počnite i sami da koristite internet servise kao što su npr. SMS mali oglasi.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама: