Вакцинација без пријављивања се наставља у Старом Ђурђеву и Бачком Јарку

Имунизација на терену се наставља сутра, 8. априла, од 8 до 12 часова у просторијама Месне заједнице Старо Ђурђево. Сви заинтересовани грађани моћи ће да се вакцинишу „Синофарм“ вакцином без заказивања, док ће грађани Бачког Јарка кинеску вакцину моћи да приме 9. априла од 8 до 12 часова, у просторијама Месне заједнице Бачки Јарак. Предност имају они који су своје термине заказали преко еУправе.

Данас, у Месној заједници Сириг, за четири сата, колико је и трајала акција, одазвало се око 70 грађана, а имунизацију је обавио директор Дома здравља Темерин др Томислав Угарковић са главним техничарем. У Сиригу се вакцинисао и заменик председника Општине Темерин Дејан Брадаш.

Осећам се добро, а ову прилику искористио бих да позовем све наше суграђане, који нису извршили имунизацију, да у наредном периоду то учине – истакао је Брадаш.

Председник Месне заједнице Сириг Небојша Вукадиновић каже да су веома задовољни одзивом грађана.

Све је протекло у најбољем реду, грађани су се одазвали у великом броју. Било је и млађих суграђана. Драго ми је што су наши Сирижани савесни и одговорни према себи, а самим тим и према другима – наглашава Вукадиновић.

 

С. К.