Јарачани агнажовали капитално појачање за пролећну трку

Свестан да је за брисање јесењих минуса неопходно појачати све линије тима, Дејан Вуцеља, председник Младости из Бачког Јарка, са сарадницима, вредно ради на склапању новог кадровског мозаика. Ангажовање везисте Тихомира Зеца (РФК Нови Сад) наговестило је да Јарачани праве озбиљну причу за пролећну трку на војвођанском “Југу“, док је долазак Марка Зечевића (Феникс 1995) потврдио да ће плаво-бели скоцкати екипу способну да направи искорак из опасне зоне.

Тренутна позиција на табели је таква да нам нису потребне новајлије да бисмо добили квантитет, већ искључиво играчи способни да донесу превагу и изведу нас из немирних вода. Чим смо сазнали да је Зечевић добио зелено светло да напусти српсколигаша из Старе Пазове, ступили смо с њим у контакт, свесни да такав профил нападача не смемо да испустимо. На листи жеља је још имена, близу смо реализације и нећемо дозволити да испаднемо из лиге – каже Дејан Вуцеља, председник Младости.

Искусни нападач је рођен 1990. године. Јесенас је на српсколигашким теренима постигао четири гола, уз четири асистенције. Током богате каријере, украшене и суперлигашким мечевима, носио је дрес ОФК Бачке, Јавора, Новог Сада и Братства 1946.

Леп период сам провео у Фениксу 1995, мало је недостајало да уграбимо јесење ловорике. Планирао сам да останем и помогнем у борби за пласман у Прву лигу, али у међувремену сам решио питање сталног радног односа. Проценио сам да бих посао тешко ускладио са путовањем у Стару Пазову, а српсколигашко такмичење не трпи импровизације. Младост је клуб богате традиције, спреман сам да искуством помогнем у борби за очување статуса – истакао је Марко Зечевић.

М. Менићанин