Јарачани закључили списак новајлија

Ловре за чврст бедем 

На Ливадици је листу новајлија закључио Александар Ловре (ОФК Бечеј 1918), дефанзивац рођен 1998. године, а већ се прикључио припремама фудбалера Младости, чији планови су везани за искорак ка врху војвођанског “Југа“. Прошао је школу Војводине, потом стекао интернационално искуство на Кипру и у Аустрији, одакле је отишао у Лозницу, па наставио у Радничком из Зрењанина. Јесенас је имао запажену минутажу, одиграо је 16 мечева за Бечејце, постигавши голове против Јединства (СП) и Борца (Сакуле).

 Чуо сам пуно позитивних ствари о Младости, пре мене је стигао Адис Куртиши, саиграч у дресу Бечејаца и потврдио да је лепа прича. Очекујем да ћу се брзо уклопити и бити ослонац током пролећних битака. Бачки Јарак је фудбалска средина, једва чекам наставак првенства – истакао је Александар Ловре, дефанзивац висок 190 центиметара.

Пре њега, конкуренцију су заоштрили голман Светозар Боројевић (Слога), повратник Милош Стојаковић (Младост, Бачки Петровац), Адис Куртиши (ОФК Бечеј 1918), Милан Вулетић (ОФК Југовић) и Виктор Миловановић (Црвена звезда, Нови Сад).

 Освежени смо у свим линијама, задовољан сам билансом прелазног рока. Играћемо отворено у наставку трке, на гол више, зато смо ангажовали тројицу офанзиваца, али нисмо занемарили ни одбрамбени бедем. Ловре долази из вишег ранга, верујем да ће допринети позитивним резултатима – рекао је Ненад Рајић, тренер Младости.

М.Менићанин