Још један дан до почетка Туристичког самита Војводине

Други по реду Туристички самит Војводине одржаће се у Инђији 08. и 09. јуна 2023. године.

Туристички Самит окупиће представнике туристичке привреде Војводине на једном месту, са заједничким циљем да се унапреди квалитет понуде и разговара о изазовима у туризму. На самиту ће као и прошле године учествовати туристичке агенције, туристичке организације, хотелијери, ресторатери, развојне агенције, медији, културне институције и сви остали заинтересовани привредни субјекти.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, поводом самита истакао је следеће: „Туристички самит Војводине јесте један од најзначајнијих скупова како за АП Војводину, тако и за читаву Србију и регион, који се реализује као вид подршке и подстицаја за унапређење и умрежавање приватног и јавног сектора на територији АП Војводине. Пружањем подршке Самиту, Покрајински секретаријат за привреду и туризам даје свој допринос унапређењу туристичке понуде у Војводини, кроз едукацију и повезивање, уз сарадњу како запослених у сектору туризма Војводине, тако и осталих учесника и конзумената, уз јачање међусекторских, институционалних и академских односа. Управо овакви догађаји и синергија свих чинилаца који се баве туризмом јесу нешто што карактерише успешан заједнички рад, а резултати су изузетни статистички показатељи у туризму АП Војводине и њеног позиционирања на регионалној и светској туристичкој мапи као и на туристичком тржишту.“
Догађај ће се одржати у сали Културног центра у Инђији.

До сада су реализацију догађаја подржале следеће институције и организације: Министарство туризма и омладине, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Туристичка организација Србије, Туристичка организација Војводине, Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђија, Привредна комора Србије и Привредна комора Војводине. Туристички Самит Војводине заједнички организују Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђије, удружење грађана ,,Центар за едукативни развој Нови Сад“ и агенције ,,Balkan Infinity Travel“ и „Explore Agency“.
Више информација о предстојећем самиту можете пронаћи на њеб страницама:

ЛИНК КА АГЕНДИ ДОГАЂАЈА: АГЕНДА

Више информација о предстојећем самиту можете пронаћи на веб страницама:

www.turistickisamitvojvodine.com

https://www.indjija.rs/

FB: www.facebook.com/turistickisamitvojvodine

https://www.facebook.com/opstinaindjija2016/

IG: https://www.instagram.com/turistickisamitvojvodine/

https://www.instagram.com/opstina_indjija/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/turisticki-samit-vojvodine-3aab53234/