Јубиларни 10. „МЕКСТ“

Ускоро у Новом Саду највећа конференција у региону из области туризма и хотелијерства – „МЕКСТ“

Међународна конференција из области туризма, хотелијерства и маркетинга – МЕКСТ, одржаће се у Конгресном центру „Мастер” у Новом Саду, од 1. до 3. децембра 2023. године.

Јубиларни десети „МЕКСТ“ окупиће учеснике из више од 10 европских земаља, са циљем едукације у области туризма, хотелијерства и маркетинга. И ове године фокус конференције биће на најактуелнијим трендовима у области туризма, са намером да инспирише и подстакне младе да се усавршавају и кроз неформално образовање. Стицање нових сазнања од реномираних стручњака из области туризма, хотелијерства и маркетинга за младе лидере, и оне који то желе да постану, размена искустава, повезивање и дружење, основни су мотиви за покретање ове конференције.

Као највећа конференција овог типа у целом региону, посебну пажњу посвећује међурегионалним односима међу младим људима који су будућност не само туристичке индустрије, него и целокупне привреде. Учесници конференције остварују могућност за повезивање са колегама, директан разговор са представницима из привреде, унапређење пословних вештина, као и информисање о будућем запослењу или пракси.
Пријаве за учешће на конференцији могуће су путем линка: https://www.mekstconference.com/prijava_otvoreno/ до попуњавања места!

Конференција „МЕКСТ“ реазлизује се у организацији „BIT Events-a“, док су покровитељи конференције Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам као и Град Нови Сад, односно Градска управа за привреду.

Све информације везане за овогодишњу конференцију можете пронаћи на званичном web сајту https://www.mekstconference.com/ или путем друштвених мрежа.
FB: https://www.facebook.com/mekstconference/
IG: https://www.instagram.com/mekst_conference/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mekst-conference/