Како да организујете незаборавну прославу пунолетства за своје дете

Време лети и сигурно вам се чини да је ваше дете јуче проходало, а већ пуни 18 година и постаје одрасла особа. Нисте једини, сваки родитељ у једном тренутку има такав осећај! Елем, с обзиром на то да време толико брзо пролази, нема шта да се чека! Треба на време организовати велику прославу пунолетства коју ће ваше дете заувек памтити, па хајде да почнемо.

Разговарајте са својим дететом

Иако ћете ви организовати прославу и сносити трошкове, то је ипак дан вашег детета. Пре него што се упустите у организацију, разговарајте са њим, нека изнесе своје жеље и идеје. Једини циљ је да вашем детету буде лепо и да се сви добро проведу, зар не?

Направите списак гостију

Прослава 18. рођендана није обична седељка са тортом и кифлицама, него озбиљан и велики догађај у чију организацију је укључено много људи. Морате пажљиво да направите списак, како бисте знали тачан број гостију, јер према томе организујете све остало, од простора до послужења.

Резервишите на време место за прославу

Простор за организацију прославе морате да резервишете много раније јер ако и мало закасните, жељени термин ће већ бити заузет. То не сме да буде било какав простор, него луксузно опремљен, како би прослава била заиста незаборавна. Сложићете се, амбијент у којем боравите има велики утицај на ваше расположење, а исти случај је и са прославама. За добро расположење слављеника и свих гостију потребан је ипак лепо уређен, луксузан простор. Пример таквог амбијента је Купола, у комплексу Родић Језеро у Кули. Овај простор за прославе опремљен је луксузним Tiffany столицама, а плафон је декорисан великим уникатним лустерима, који Куполу чине заиста јединственом. Поред тога, хостесе, обезбеђење и остало љубазно особље ће учинити све да се ваши гости осећају пријатно.

Декорација

Поред лепог и модерног амбијента, потребно је да ангажујете и декоратера који ће вам помоћи да целом амбијенту дате лични печат. Тренутно су хит аранжмани од балона у различитим комбинацијама боја, као и позадине за фотографисање у златној или сребрној боји. У зависности од личних преференција, столове можете да декоришете цветним аранжманима, свећњацима, балонима или неким другим реквизитима. Ту су и специјални ефекти попут сувог леда, који у комбинацији са осветљењем даје заиста невероватан „вајб“. Такође, балони од сапунице ће вашу прославу учинити јединственом. Пустите машти на вољу!

Музика као један од услова за добру забаву

Колико је битан добар амбијент, толико је важно да имате и добру музику на прослави! У зависности од тога шта ваше дете више воли, можете да ангажујете бенд или ДЈ-а. Музику такође треба да ангажујете на време јер сви добри бендови имају много посла, па се тако потрудите да што пре резервишете термин. Постоје бендови који свирају „за сваког по нешто“, а има и оних који су специјализовани за одређену врсту музике, нпр. рок. Такође, госте у једном тренутку можете да изненадите и тамбурашким или трубачким оркестром, што ће читаву атмосферу подићи на виши ниво!

Не сумњамо у ваше изборе и сигурни смо да ћете приредити журку из снова, где ће се и слављеници и гости одлично провести. То је и најважније, зар не?