Карл Лагерфелд парфеми све популарнији међу омладином

Карл Лагерфлед је познат као дизајнер и креативни директор, који је током своје каријере створио разноразне колекције одеће, али и друге модне додатке. Такође је познат и по парфемима, који су врло познати, а у наставку вам откривамо неколико разлога зашто људи толико воле овај бренд.

Зашто људи воле Карл Лагерфелд парфеме

Неке од разлога смо вам навели у уводу, а остале са образложењем спомињемо у наставку. Карл Лагерфелд парфем је неодољив из много разлога:

 1. Престижни бренд: Карл Лагерфелд је један од најпознатнијих дизајнера у свету моде, тако да куповина његовог парфема може бити симобл престижа и луксуза
 2. Квалитет: Овај дизајнер је познат по парфемима високог квалитета, што их чини веома привлачним женама
 3. Дизајн и амбалажа: Ови парфеми су вам доступни у разним аромама, а дизајн и паковање су веома привлачни и атрактивни
 4. Реклама и маркетинг: Лагерфелд је веома добро позната марка, која је често заступљена у медијима, што доприноси његовој већој популарности
 5. Емоције: Многи везују парфем за неки њима важан тренутак у животу, тако да куповина Карл Лагерфелд парфема може бити повезана са успоменама и имати конотацију емотивне везе са нечим.

 

Све у свему, Карл Лагерфелд парфем је веома тражен, што због квалитета, дизајна, што због амбалаже, рекламе, па и емотивности коју људу развију према овом парфему носећи га током специјалних тренутака.

Који су најпопуларнији парфеми овог бренда

Неки од најбољих мушких парфема овог бренда, које врло радо препоручујемо, су:

 1. Karl Lagerfeld Classic: класичан и елегантан, са нотама лаванде, бергамота и јантара.
 2. Karl Lagerfeld Classic Eau de Toilette: Овај парфем је свеж и лаган, са нотама цвета наранџе, бергамота и јантара.
 3. Karl Lagerfeld Private Klub: модеран и елегантан, са нотама дрвета кедра, амбера и ваниле.
 4. Karl Lagerfeld Photo: смео и провокативан, са нотама руже, цимета и амбера.
 5. Karl Lagerfeld Sun: овај парфем је свеж и оснажујући, са нотама лимуна, бергамота и цвета наранче.
 6. Karl Lagerfeld For Men: врло легантан и софистициран, са нотама бергамота и лимуна

Све наведене парфеме карактерише јака мушка арома која се врло осећа када се парфем стави на жељени део тела. Ноте које их карактеришу су различите, од свежих и оснажујућих, до елегантних и софистицираних, које дуго трају и нећете морати сваког часа да стављате парфем на себе, већ је довољно једном да га нанесете у току неколико сати.

Коме поклонити овај парфем

Мушки прафем поменутог бренда можете поклонити различитим особама, од 7 до 77 година. Рецимо, идеалан је избор уколико се ближи рођендан вашем драгом и желите га изненадити овим поклоном, посебно ако воли елегантан стил. Своме оцу, ако и даље ради на свом имиџу; своме брату, уколико још увек није пронашао онај који му одговара или воли да експериментише са парфемима; пријатељу или можда пословном партнеру, који се облаче елегантно на послу и теже да задрже добар утисак код других када је њихов стил у питању.

У суштини, мушки Карл Лагерфелд парфем можете поклонити разним особама, зависно од њихових жеља и укуса, а врло је битно да се одлучите за онај, чије ће ароме одговарати особи којој га поклањате.