– Конференција „Бизнис приче“ 5. и 6. априла у Конгресном центру Мастер –

Револуција која је настала кроз подцаст сада се преноси на конференцију, јер ће предавачи бити неки од најпознатијих гостију подкаста „Бизнис приче“. Водећи стручњаци из Србије и региона, говориће о бизнису, о својим пословним почецима, о трендовима, као и какви нас то пословни изазови очекују у овој години и како се што боље припремити и одговорити на њих. Теме предавања на конференцији су разнолике, а неки од потврђених говорника су Владимир Ђукановић (филозоф са Wall Streeta), Ајдин Брковић (Monetize ad), Бранко Бабић (Phi Academy/Preduzetnik godine), Драган Војводић (Sendler), Милена Ђуричић (Videomite), Милан Мандарић (Sanmina), Немања Антић (Military shop) и многи други.

Умрежавање, креативно размишљање и доношење одлука биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике очекује преко 20 предавача, 500 предузетника из региона, и две велике журке. Конференција је намењена свима који желе да науче нешто ново о бизнису као и да се повежу са потенцијалним партнерима или клијентима.

„Питао сам се зашто у Србији не постоји бизнис конференција са занимљивим гостима, организованим умрежавањем и добрим проводом. Одговор нисам нашао и зато сам одлучио да направим баш такву конференцију.“

Владимир Станковић, оснивач Бизнис прича


Карте за конференцију је могуће купити до 20. марта односно до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице: https://biznisprice.com/konferencija/ 

Конференција „Бизнис приче“ организује се уз подршку ,,БИТ Евент-а“. Покровитељи конференције су Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам као и Град Нови Сад.

Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на њеб страници:
https://biznisprice.com/konferencija/

ФБ: https://www.facebook.com/biznisprice

ИГ: https://www.instagram.com/biznisprice/

ЛИНКЕДИН: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/