Министар финансија Синиша Мали позвао студенте да се пријаве за добијање картица

У понедељак, 13. новембра, у подне, на порталу Управе за трезор, на адреси зск.трезор.гов.рс, почиње пријава студената за нове студентске картице.

Нове студентске картице су нови велики и важан пројекат који покрећемо, а који ће студентима у целој Србији, којих је око 240.000, омогућити бројне бенефите, попусте и погодности.

Студенти ће приликом пријаве уносити ЈМБГ, бирати факултет, уносити број мобилног телефона, како би били обавештени када је картица готова и бираће експозитуру банке Поштанска штедионица где желе да преузму картицу. Студенти ће, такође, приликом пријаве, давати сагласност за обраду података.

Нова студентска картица ће бити потпуно бесплатна, биће платна, а служиће и као идентификациона. Оно што је посебно важно нагласити јесте да ће за њу моћи да се пријаве сви студенти акредитованих факултета и академија у нашој земљи, како државних и тако и приватних.

Позивам студенте да се пријаве за нове студентске картице и на тај начин остваре погодности које картица омогућава – рекао је министар Мали.

Извор: https://www.facebook.com/sinisa.malii