Najavljen drugi Heart Rock Fest u Vrbasu, vidimo se 10. avgusta

Neki od najpopularnijih srpskih rok bendova će i ove godine pokazati svoju humanost na drugom Heart Rock Festu, koji će biti održan 10. avgusta na Gradskom stadionu u Vrbasu. Festival se održava pod pokroviteljstvom opštine Vrbas, a deo prihoda od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Pored benda Ničim izazvan, koji je inicijator festivala i domaćin svojim prijateljima muzičarima, jedna od zvezda večeri će biti predstavnici nove srpske muzičke scene, čije pesme intrigiraju i posle mnogo slušanja – grupa S.A.R.S. Njihova muzika je svojevrsna kombinacija popa, roka, regea, hip-hopa i bluza sa elementima tradicionalnog srpskog folka. Iza sebe već imaju sedam albuma, a tokom jula će objaviti novi album „Glava“. Njihovi spotovi na Jutjubu imaju milionske preglede, a spot za pesmu „Lutka“ je pogledan već više od 54 miliona puta. Na koncertima stvaraju odličnu atmosferu i jedan su od omiljenih bendova u celom regionu.

Bend koji je za 25 godina rada publici poklonio puno sjajnih pesama, Neverne bebe, svojom muzikom će osvojiti srca i posetilaca Heart Rock Festa. Do sada su održali više od 2.000 koncerata, a u Vrbasu će pevati svoje najveće hitove, kao što su „Kuća za spas“, „Tu kraj nas“, „Tužna pesma“, „Da ima nas“, „Uzmi boje“, „Priča o nama“ i mnoge druge.

Jedan od veterana rok scene i autor velikih hitova, Dejan Cukić će sa svojim Sporim ritam bendom napraviti odličnu žurku na Gradskom stadionu. „Letnje kiše“, „Ja bih da pevam“, „Mokre ulice“, „Julija“ samo su neke od pesama koje publika peva jednoglasno.

Još jedan popularan bend iz Vrbasa će svirati od srca za svoje sugrađane i njihove goste – Veliki prezir. Već 25 godina sviraju savremenu rok muziku koju prate emotivni tekstovi, a iza sebe imaju četiri studijska albuma.

Organizatori festivala su želeli da pruže priliku i mladim bendovima da predstave svoj rad, a u pitanju su momci iz niškog benda Majdan koji je za samo dve godine rada zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji. Ove godine su imali i zapažen nastup na Beoviziji, gde su se predstavili pesmom „Budim te“.

Karte za ovaj jedinstveni jednodnevni festival se mogu kupiti po ceni od 600 dinara u Vrbasu u Kancelariji za mlade i Mansarda kafeu, a u Kuli u Sport Stars kafeu i Brothers pabu.

Moramo naglasiti da će organizatori omogućiti i prodaju karata na samom ulazu na dan festivala, kako bi oni koji nisu u mogućnosti da kupe karte u pretprodaji, mogli da dođu do svojih primeraka.