Највећи самит туристичке привреде Војводине 8. и 9. јуна у Инђији

– Други по реду Туристички Самит Војводине 08. и 09. јуна –

– Сви представници туристичке привреде Војводине на једном месту –

Након првог Туристичког самита Војводине одржаног у Новом Саду, који је окупио преко 200 учесника из области туризма, Инђија је одабрана за домаћина овогодишњег самита који ће се одржати у сали Културног центра у Инђији.

Туристички Самит Војводине је догађај креиран са основним циљем подстицања умрежавања приватног и јавног сектора, у сфери туризма и привреде, на територији АП Војводине. Развој одговорног туризма, иницирање разговора о проблемима у туризму, остваривање интердестинацијске и међусекторске сарадње у формирању и промоцији туристичке понуде Војводине, само су неки од разлога за реализацију овог догађаја.

Самит ће као и прошле године окупити туристичке агенције, туристичке организације, хотелијере, ресторатере, развојне агенције, медије, културне институције и све остале заинтересоване привредне субјекте.
Значајне теме о којима ће се говорити: „Туризам као инструмент јавне дипломатије“, „Стратегија развоја туризма Војводине“, „Развој конгресног туризма у Војводини“, „Проактивност, стратегија и страст као покретачи у туризму“.
Догађај ће се одржати у сали Културног центра у Инђији.

Пријаве за учешће на самиту могуће је извршити путем званичног сајта: www.turistickisamitvojvodine.com

До сада су реализацију догађаја подржале следеће институције и организације: Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и Привредна комора Војводине.
Туристички Самит Војводине заједнички организују Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђије, удружење грађана ,,Центар за едукативни развој Нови Сад“ и агенције ,,Балкан Инфинитy Травел“ и „Експлоре Агенција“.

Више информација о предстојећем самиту можете пронаћи на веб страницама:

www.turistickisamitvojvodine.com
https://www.indjija.rs/
ФБ: www.facebook.com/turistickisamitvojvodine
https://www.facebook.com/opstinaindjija2016/
ИГ: https://www.instagram.com/turistickisamitvojvodine/
https://www.instagram.com/opstina_indjija/
ЛИНКЕДИН: https://www.linkedin.com/in/turisticki-samit-vojvodine-3aab53234/