Нови Сад епицентар бизнис дешавања: Други дан „Бизнис приче“ конференције

Занимљиви предавачи из света бизниса и организовано умрежавање обележили су други дан „Бизнис приче“ конференције

Конференција БИЗНИС ПРИЧЕ намењена предузетницима и свима онима који тек планирају да се упусте у предузетничке воде, наставила се и данас у Мастер хали Новосадског сајма. Владимир Станковић, покретач и аутор подкаста Бизнис приче заједно са Немањом Димићем директором компаније ,,БИТ Евентс“, а под покровитељством Покрајинске владе АП Војводине и Града Новог Сада организовао је другу БИЗНИС ПРИЧЕ конференцију.

Учесницима су се данас обратили Владимир Ђукановић (Филозоф са Wall стреет-а), Ана Петровић (Нутриционистички студио), Дуња Јованић (БЕБЕ бренд), Вукан Симић (Фисхингбоокер), Ана Брзаковић (Дигитал way), Tatjana Војтеховски (ПЦИ – НЛП), Ајдин Брковић (МонетизеАд) и Владимир Станкови

(Бизнис приче).

Дуња Јованић је кроз своје предавање учесницима представила како је текао пут настанка њеног бренда БЕБЕ. „Тешко је наћи заједнички језик у пословању са старијим генерацијама када ви припадате „дигиталној ери“. Фокус је ставила на то колико је за промоцију и раст пратилаца на друштвеним мрежама важно постављање садржаја у реал времену.

Вукан Симић навео је како је свој бизнис развио из љубави према пецању, као и да успешан и здрав бизнис не може да настане преко ноћи. „Мораш да научиш да „позајмљујеш“ решења – неопходно је инспирисати се најбољима у индустрији“ истакао је Симић.

У оквиру БизБаланс разговора Татјана Војтеховски објаснила је на који начин нам НЛП помаже да научимо како се осећамо, јер ћесто ни не знамо како смо, као и да треба да прихватимо уколико смо недовољно добро. „Погрешна уверења воде погрешним одлукама – имамо уверења која смо „наследили“, која нас коче, а често их нисмо ни свесни.“

Владимир Станковић је на крају конференције, сумирао утиске са учесницима и најавио наредну „Бизнис приче“ конференцију која је планирана за 2. и 3. април 2025. године.

Више информација о конференцији можете пронаћи на web страницама: https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

ФБ: https://www.facebook.com/biznisprice

ИГ: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/