Novogodišnji turniri u malom fudbalu

Pauzu u fudbalskom prvenstvu aktivni fudbaleri ali i rekreativci iskoristiće za učešće na Novogodišnje-božićnim turnirima u malom fudbalu.

Ekipa Pet prijatelja iz Temerina za koju igraju igrači koji sada ili su ranije branili boje FK Sloga – osvojili su pre godinu dana prvo mesto na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu. Prijave za ovu manifestaciju primaju se do četvrtka, a turnir startuje u nedelju, 20. decembra u maloj sali na SPENSU.

JKP Temerin narednog vikenda organizuje turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije. U petak, 18. decembra igraće poletarci, dečaci rođeni 2005. godine. U prvom susretu od 18 sasti sastaju se FK Sloga – FK Sirig. Nakon toga igraju: Mladost – TSK, Sirig – TSK, Sloga – Mladost, Mladost – Sirig, a kraj je začiniti susret poletarci FK TSK i FK Sloga. Turnir se nastavlja u nedelju, 20. decembra u 17 časova, utakmicama u kojima će nastupati petilići, mališani rođeni 2003. godine, po rasporedu istom kao i za poletarce.

mali-fudbal

Futsal klub Temerin pod pokroviteljstvom JKP Temerin i resora za sport opštine Temerin organizuje tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu ‘Temerin 2015’

Prijava za seniorske i ekipe veterana iznosi 12.000 dinara , I primaju se do 17. decembra. Igraće se po sistemu pet igrača u polju, plus golman. Turnir počinje u ponedeljak 21. decembra u sportskoj hali u Temerinu, a sve utakmice igraće se u večernjim satima.

Mile Milojević