Одржан 14. Мото сусрет у Темерину

Четрнаести „Moto show international” ове године одржан је од 3. до 6. августа на темеринском вашаришту. Празник мотораша окупио је много грађана, поред љубитеља овог двоточкаша.

Организатори су се потрудили да програм овогодишњег мото сусрета буде веома занимљив, па су, поред мотораша, и остали грађани имали више разлога да посете ову манифестацију.

Било је гласно, енергично, весело и брзо као и увек, а гостију је било из различитих крајева Србије, али и региона.

Прво вече, 3. августа, улаз се није наплаћивао, а за публику је организована „Retro party“, а за музику је био задужен DJ Maxy.

У четвртак, 4. августа, гости су имали прилике да уживају у наступу састава „Zorall band“. Ален Исламовић, који је наступио наредног дана, 5. августа, довео је атмосферу до усијања, а ништа мању енергију нису донели ни чланови бенда „YU grupa“, који су наступили у суботу, 6. августа.

Тих дана Темерин је био центар добрих вибрација и енергије, а сви заљубљеници у моторе, добар рокенрол и дружење уз пиво једва су дочекали почетак ове традиционалне манифестације.

Дефиле, односно незаобилазна вожња мотора по Темерину, одржана је у суботу од 18 часова, улицама Петефи Шандора, Народног Фронта и Новосадском улицом.

Организатор 14. Мото сусрета је Мото клуб „Patriots“ Темерин.

[supsystic-gallery id=71]