Одржан концерт „10 година хармоније“ у Темерину

У суботу, 19. јуна одржан је годишњи концерт „10 година хармоније“ музичке школе „Music Harmony“ у позоришној сали Културног центра „Лукијан Мушицки“. Манифестација је почела Концертом класике у 10 часова, затим је уследио Рок концерт и на крају публика је имала прилику да ужива у наступима бендове. 

Концерт је имао и хуманитарни картактер. Улазнице од сва три концерта биле су у виду СМС 1017 на 3030 за дечака Николу Дангубића. Сем тога, била је постављена и кутија за додатне прилоге за све који су били у могућности да оставе више средстава. 

Велики број порука је послато, а у кутији је прикпљено 17.000 динара. Директор школе „Music Harmony“ Марко Родић веома је поносан на своје полазнике, као и на публику која је дала свој допринос за нашег суграђанина. 

Јако смо поносни на то што је велики број деце прошао кроз школу на број испита, концерта и награда. Суштина свега јесте да деца науче лепо да свирају, али увек мора да постоји нека виша мисија, зато што стварамо одређену врсту едукативног продукта који мора носити у себи нешто више и хуманије. Практично од самих почетака кренули смо са хуманим радом. Имамо велики број хуманитарних концерата у сарадњи са Културном центром „Лукијан Мушицки“ иза себе, овде у Темерину и веома смо поносни на то – истиче Родић.

Т. К.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама: