Одржан састанак о новим смеровима у СШ „Лукијан Мушицки“

У петак 19. новембра је у Општини Темерин одржан састанак чије су главне теме биле отварање нових смерова из области машинства и електротехнике по дуалном моделу у СШ „Лукијан Мушицки“ за потребе привреде општине Темерин и представљање програма подстицаја и субвенција за привреду Развојне агенције и Развојног фонда Војводине.
„Захваљујем се говорницима који су  присутнима приближили поменуте теме својим исцрпним излагањем а то су начелник Јужнобачког округа Милан Новаковић, директорка НСЗ у Новом Саду Татјана Видовић, директорка Привредне коморе Јужнобачког округа Оливера Симовић и директорка СШ „Лукијан Мушицки“ Татјана Вељковић. О подстицајима и субвенцијама за привреду говориле су Биљана Врзић, руководилац сектора за фондове Развојне агенције АПВ и Изабела Мугоша, сарадник у обради кредита Развојног фонда Војводине“, рекао је председник општине Темерин Младен Зец.
Зец је изразио захвалност и  бројним привредницима општине Темерин који су се одазвали позиву и показали интересовање за још већи развој привреде. „Верујем да ћемо заједничким снагама и залагањем доћи до циља, уз интеракцију са поменутим институцијама чији су представници били данас присутни“, истакао је Младен Зец.
Е. Н. Н.