Општина Темерин доделила 76 ауто-седишта за децу

У позоришној сали Културног центра “Лукијан Мушицки” Темерин данас, 2. јуна, додељено је 76 бесплатних ауто-седишта родитељима, који су се пријавили на конкурс и задовољили прописане услове. Ово је трећи пут како Општина Темерин спроводи ову акцију, а ове године сви који су конкурисали добили су ауто-седишта за децу.

На церемонији доделе су говорили председник општине Младен Зец, председник Савета за безбедност саобраћаја општине Темерин Драган Бјељац, представник Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије Вељко Ћурчић, као и Марина Спасић из  Центра за безбедност саобраћаја. Поред свечане доделе ауто-седишта, одржана је и кратка обука о томе како их правилно монтирати.

Седишта и мале приручнике је родитељима уручивао председник општине Младен Зец, који је том приликом изразио задовољство што су ове године сви пријављени добили ауто-седишта.

 

Општина Темерин и локални Савет за безбедност у саобраћају брину о безбедности деце у нашој општини. Ово је трећи пут да Општина Темерин додељује бесплатна ауто-седишта и изузетно нам је драго што су ове године сви који су се пријавили и добили ауто-седиште. Веома је важно и предавање, као и обука, коју су родитељи могли да одслушају и погледају о правилном монтирању ауто-седишта. Трудићемо се да и у наредним годинама обезбедимо ауто-седишта за наше тек рођене суграђане – истакао је Зец.

 

Т. И.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама: