Општински одбор СНС у Темерину пружио подршку Александру Вучићу

Из општинског одбора Српске напредне странке из Темерина стило је саопштење за јавност:

„Општински одбор Српске напредне странке Темерин овим путем изражава своју пуну подршку председнику Александру Вучићу у вођењу политике која која се тиче питања мира на Косову и Метохији. Истовремено, ово је борба у циљу заштите нашег народа и светиња од даљег насиља, напада, скрнављења и неправде коју трпе.

Србија је притиснута са свих страна уценама, што не спречава председника Вучића, који је на њеном челу, да доноси здраворазумске, тешке али и правичне одлуке, како за територијални, тако и за национални интерес Србије. Из тог разлога, али и осврћући се на политику коју је Александар Вучић водио свих претходних година, ОО СНС Темерин не доводи у питање ни у најмањој мери, повлачење председника са функције, које појединци прижељкују. Одлучно стојимо при томе да наша земља нема никога ко би боље, срчаније, праведније, са више љубави и поштовања водио свој народ и борио се за територију одакле смо поникли.

Због свега горепоменутог, активисти и чланови ОО СНС Темерин безрезервно стоје уз Вас, јер предаја никада није била нити ће бити опција!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!
ЖИВЕО АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ!“

Општински одбор СНС Темерин