Општински одбор СНС у Темерину пружио подршку Александру Вучићу

Из општинског одбора Српске напредне странке из Темерина стило је саопштење за јавност:

„Општински одбор Српске напредне странке Темерин овим путем изражава своју пуну подршку председнику Александру Вучићу у вођењу политике која која се тиче питања мира на Косову и Метохији. Истовремено, ово је борба у циљу заштите нашег народа и светиња од даљег насиља, напада, скрнављења и неправде коју трпе.

Србија је притиснута са свих страна уценама, што не спречава председника Вучића, који је на њеном челу, да доноси здраворазумске, тешке али и правичне одлуке, како за територијални, тако и за национални интерес Србије. Из тог разлога, али и осврћући се на политику коју је Александар Вучић водио свих претходних година, ОО СНС Темерин не доводи у питање ни у најмањој мери, повлачење председника са функције, које појединци прижељкују. Одлучно стојимо при томе да наша земља нема никога ко би боље, срчаније, праведније, са више љубави и поштовања водио свој народ и борио се за територију одакле смо поникли.

Због свега горепоменутог, активисти и чланови ОО СНС Темерин безрезервно стоје уз Вас, јер предаја никада није била нити ће бити опција!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!
ЖИВЕО АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ!“

Општински одбор СНС Темерин

 

Поделите ову вест на друштвеним мрежама: