Откријте укус хумус револуције из Бачког Јарка

Добродошли у свет Рибелe, где се аутентични укуси Медитерана спајају са шармом Војводине. Смештени у срцу Војводине, у питорескном Бачком Јарку, Ribella је бренд компаније Ribella Foods,која креира производе који су у складу са савременим прехрамбеним трендовима. Страст према стварању најукуснијег хумуса је неизмерна, а посвећеност одрживости чини Рибелу правим избором за љубитеље укусних и одговорних оброка.

Добродошли у Рибела свет – где се креативност састаје са модерним укусима у срцу Војводине.

Хумус револуција: Здравље у сваком залогају

Хумус је срце бренда Рибела, а здравље је његова душа. Рибелла хумус је више од обичног прилога – то је револуција у исхрани. Хумус је природни извор протеина, влакана и есенцијалних хранљивих материја које су неопходне за наше добробити. Пажљиво бирана комбинација свежих састојака, попут кикирикија, сусама, маслиновог уља и лимуна, пружа вам укусну, хранљиву посластицу која ће задовољити сва ваша чула.

Наш, а воле га широм Европе

Сама чињеница да се сваког минута поједе 26 Рибелиних хумуса у Европи говори у прилог томе да је Рибела постала лидер у многим државама на чијим тржиштима послују, од Грчке до Естоније у 16 земаља, хумуси који воде порекло из Бачког Јарка могу се пронаћи на продајним рафовима.

Одрживост за Здраву Будућност

Рибелла је посвећена очувању природе и заштити наше планете за будуће генерације. Филозофија компаније се ослања на одрживост у сваком кораку производње. Све сировине су биране пажљиво и смањујући емисију угљеника. Производни процеси су дизајнирани са минималним отпадом, а сав картон који Ribella користи је произведен од дрвета из одрживих шума.

Зашто одабрати Рибелла хумус?

Одабрати Рибеллин хумус значи изабрати врхунски квалитет и аутентичан укус. Oдабрани састојци и највише оцене Немачких и Британских организација за сертификацију квалитета гарантују да ћете добити хумус који не само да је укусан, већ је и здрав и одржив за планету. Избор Рибеллиног хумуса је избор који чини ваше оброке укуснијим, хранљивијим и одговорнијим према околини.

 

ТЕМЕРИН ИНФО