Pet prijatelja najbolji na turniru u Bečeju

Pet prijateljaNa tradicionalnom turniru u malom fudbalu u Bečeju trijumfovala je ekipa Pet prijatelja iz Temerina, koja je boljim izvođenjem penala bila bolja od tima Lampone Meridian, inače ovogodišnjeg pobednika Dnevnikovog turnira u malom fudbalu. Prvoplasirani su dobili 400 hiljada dinara, najbolji igrač turnira je Dragan Tomić, najbolji golman Nemanja Jorgić. Boje ekipe branili su: Nemanja Jorgić, Borko Pavlović, Srđan Suvajdžić, Namanja Đorđević, Nemanja Miljanović, Dragan Milovac, Mihajlo Kozomara, Filip Bajić, Dragan Tomić i Lazar Letić.

Na turniru u Bečeju veterani ekipe Staklo Milićević – Adriana Akva Purić izgubili su od veterana Bečeja 12:5. U konkurenciji veterana Gradina Eurokomerc iz Temerina je osvojila prvo mesto pobedom nad ekipom Auto servis Kudrić iz Bačkog Gradišta 14:6.

U prvim pripremnim susretima fudbaleri Sloge iz Temerina savladali su Mladost u Turiji 1:0, golom Danijela Panića, i vojvođanskog ligaša iz Srbobrana 4:0. Predstoje susreti sa Proleterom, ČSK-om i Bačkom iz Bačke Palanke. U Slogu su stigle novajlije Nemanja Vučić (Kabel), Slobodan Paprić (Crvena zvezda, Novi Sad), Milan Subotin (Titel), Aleksandar Vitanović (Budućnost, Gložan) i golman Srđan Popić (TSC, Bačka Topola).

U prvoj kontrolonoj utakmci u novoj sezoni fudbaleri jaračke Mladosti savladali su temerinski TSK 5:0.

Mile Milojević