Pobeda Sloge u Starim Banovcima

sloga           Posle neočekivanog poraza od zrenjaninskog Banata   u Temerinu, fudbaleri Sloge iznenadili su u nedelju ekipu Dunava u Stariim Banovcima.   Golovima Nikole Svitića i Marka Renića Temerinci su ostvarili pobedu 2:0. Ono što raduje – srpskoligaš iz Temerina je stvorio još četiri izuzetno povoljne šanse. Sloga u   subotu popodne dočekuje lidera, ekipu OFK Odžaci.

Seriju od tri pobede – fudbaleri jaračke Mladosti prekinuli su   remijem na domaćem terenu   protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Vrednim bodom u Bačkom Jarku (1:1) Pazovčani su preuzeli vodeću poziciju u Vojvođanskoj ligi od ekipe ŽSK-a iz Žablja, koja je u odnosu na tim od prošle   jeseni – potpuno izmenila prvu postavu. Plavo beli iz Bačkog Jarka su na desetoj poziciji, a u 19. kolu putuju   u Gložan.

Fudbaleri OFK Siriga   poraženi su pred svojim navijačima od   ekipe Vinogradara iz Ledinaca 2:0. Gosti su imali podršku više   desetina ljubitelja fudbala   iz Ledinaca i Novog Sada, ali i   neobjektivnih arbitara. Sirig je zadržao treće mesto u Novosadskoj ligi. Indeks je prvi sa   39 bodova, Sofeks je drugi sa bodom manje u odnosu na Novosađane i dva boda prednosti od Siriga.   Sirižani će u narednom kolu biti gosti   Sofeksa, a u sredu. 6. aprila u Sirigu se sastaju OFK Sirig i TSK iz Temerina.

Fudbaleri TSK-a osvojili su vredan bod u susretu sa Indeksom u Novom Sadu. Indeks je na vodećoj poziciji Novosadske lige. Susret   na Đačkom igralištu zav ršen je rezultatom 1:1. Temerinci su na sedmoj poziciji. U nedelju od 16,30 dočekuju   ekipu OFK Futoga.

– Mile Milojević