Подела садница у центру Темерина

Општина Темерин се придружила акцији „Посади свој хлад“ и данас, 9. априла, организовала поделу 100 садница белог јасена и 300 садница сибирског бреста.

Саднице је делио председник Општине Темерин Младен Зец, који је том приликом истакао значај ове акције.

Општина Темерин се радо и са задовољством прикључула акцији. За грађане је веома значајна, зато што је хлад као и кисеоник које дрвеће пружа, веома важно за све суграђане, посебно за децу, које има много у нашој општини. Надамо се да ће суграђани када посаде ово дрвеће, неговати га и да ћемо за коју годину уживати у зеленијем Темерину – истиче Зец.

Велики број сугрђана стало је у ред да преузме своју садницу, који су том приликом исказали своје утиске.

Акција је врло корисна, требало би да их буде још чешће и да се више садница дели. Своје дрво ћу посадити испред куће, на улици, тамо где ми је некад била бреза – каже Стојан Дондур из Старог Ђурђева.

Ово је сјајно. Дрво ми се јако допада, јер пружа леп хлад, тако да ћу га посадити у дворишту – не крије задовољство Татјана Јокић из Темерина.

Мирјана Обрадовић из Темерина, закључује за Темерин инфо да је ова акција веома значајна за грађане. Све похвале за акцију. Надам се да ће их бити чешће. Имамо свакаквог дрвећа у дворишту, па је добро да имамо и ово.

Саднице су обезбеђене уз помоћ друштвено одговорних компанија, које желе да озелене места где живимо и којима је битно здравље грађана.

Свака садница садржи лого спонзора, као и QР код, преко којег можете да је региструјете и пратите упутства за њен даљи развој. Друга страна везице је остављена за ваше име и датум садње.

Т. К.