ПОДРЖИ ПОРТАЛ

Internet portal Temerin info osnovan je od strane neprofitnog udruženja građana „CEPRO“ kao medij lokalne zajednice.

 


Cilj je da se kroz odgovoran, moderan, profesionalan novinarski rad objektivno, na dnevnom nivou, informišemo o dešavanjima u Temerinu, Bačkom Jarku i Sirigu.  Da pravovremeno, nezavisno i samostalno proizvodimo medijske sadržaje u skladu sa javnim interesom. Želimo da nastavimo da svakodnevno objavljujemo zanimljive, aktuelne i kvalitetne priloge poštujući novinarski kodeks, autorska prava i druge zakonske norme. Za takav rad Redakcije neophodna su sredstva.

 


Do sada smo uspevali da deo sredstava obezbedimo kroz projektne aktivnosti Udruženja i kroz kreativan volonterski rad. Ipak, sve to ne pokriva troškove, ne omogućava povećanje produkcije vesti, razvoj i nove rublike. Zato vas pozivamo da donirate rad Internet portala lokalne zajednice – Temerin info.


Novčane priloge za rad i širenje portala Temerin info  možete dostaviti na tri načina: uplatom pomoću kartice, bankarskim transferom iz inostranstva, uplatom preko PayPal-a i uplatnicom na naš dinarski račun. Ako imate bilo kakve nejasnoće u vezi s donacijom, molimo vas da nam pišete na redakcija.temerininfo@gmail.com

 

Hvala na podršci!

 

Redakcija Internet portala Temerin info


UPLATNICOM NA DINARSKI RAČUN

Primalac: UG CEPRO Temerin

TR : 265-2150310000062-45

Svrha: Donacija za portal Temerin Info

Šifra plaćanja : 288


UPLATOM NA DEVIZNI RAČUN

Correspondent Bank 
SWIFT  CODE:  RZBAATWW
Raiffaisen Bank International AG, Vienna

Beneficiary’s Bank
SWIFT  CODE:  RZBSRSBG
RAIFFEISEN BANKA AD
BEOGRAD, RS

Beneficiary
IBAN: RS35265100000013379358
CENTAR ZA PROMOCIJU I RAZVOJ OPŠTINE
OMLADINSKA 9
TEMERIN
REPUBLIKA SRBIJA