Пољопривредни сајам у Новом Саду од 21. до 27. маја

Пољопривредни сајам ће бити приређен од 21. до 27. маја. Породични дан је среда, 25. мај. Тада цела породица са децом до 14 година (без обзира на то колико их има), може да посети Сајам уз једну улазницу купљену за 600 динара.

За нас је, као организаторе, најважније да смо изашли из оног режима короне. Борили смо се лавовски у том отежаном периоду да останемо активни, да одржимо комуникацију са нашим излагачима, да задржимо позицију на тржишту и да будемо „место на коме се стиче предност и у томе смо успели“. Ове године имамо 1.100 излагача. У односу на 2019. се налазимо на 75 одсто тог Сајма. Земља партнер нам је Мађарска и у светлу добрих билатералних односа наше две државе захваљујем се амбасадору на активностима које предузима. Задржали смо међународни карактер што доказују наступи компанија из још 18 земаља. Уз бројне колективне изложбе можемо да најавимо и премијерни наступ Марока. Остали су сегменти које смо ранијих година имали и желим да се захвалим Министарству пољопривреде које је наш мецена у области сточарства и воћарства, а сточарски део ће бити ове године врло квалитетно заступљен истакао је генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић.

Генерални спонзор 89. међународног пољопривредног сајма је ГЛОБОС осигурање којем ће ове године фокус бити на осигурању усева и плодова. Свакако ће прилику искористити и да представе и друге производе и услуге.

Подршка Новосадском сајму је и Банка Поштанска штедионица, као Банка партнер Пољопривредног сајма. Представиће услуге и погодности које су припремили за мала и средња пољопривредна добра.

Посебан фокус Банке Поштанска штедионица је на пољопривредним газдинствима. У овим турбулентним временима, свакако, треба да будемо подршка свакој врсти бизниса, а имајући у виду и дешавања која прате пољопривреду последњих шест месеци свакако да стојимо на располагању свим нашим пољопривредним произвођачима за сваку врсту подршке, рекао је Александар Чортан, члан Извршног одбора Банке Поштанска штедионица.

извор: sajam.net