Председник Општине потписао два важна уговора за Темерин

Председник Општине Темерин Младен Зец, данас је у згради Аутономне покрајине Војводине у Новом Саду потписао два врло важна уговора за нашу општину.
Први уговор односи се  на  дистрибутивни цевовод од изворишта Старо Ђурђево до радне зоне бр. 8 у Бачком Јарку, у вредности од 40.000.000,00 динара. Средства за ову намену определио је Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Реализацијом овог пројекта биће обезбеђено стабилно водоснабдевање дела насеља Старог Ђурђева и насеља Бачки Јарак, укључујући и радну зону на изласку из насеља.
Други Уговор односи се на израду пројектно-техничке документације за део секундарне канализационе мреже на подручју Прве месне заједнице Темерин, у вредности од 1.000.000, 00 динара.
Потписивању уговора присуствовао је Игор Мировић, председник Владе Аутономне покрајине Војводине, Чедомир Божић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Александар Софић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.