Председник општине Темерин обишао фирму „Eco-recycling“

У склопу обиласка привредника наше општине, председник општине Темерин Младен Зец са својим сарадницима обишао је  фирму „Eco-recycling“, чије се седиште налази у Новом Саду, а фабрика- рециклажни комплекс који су  посетили, у Сиригу.
„Eco-recycling“ је прва фабрика у Србији која се бави рециклажом отпадних ауто и теретних гума као и осталог гуменог отпада. У разговору са руководиоцима, представници локалне самоуправе упознати су да фирма броји 88 запослених, а годишње рециклирају 22.000 тона гуме.
Када је у питању ближа будућност, у плану су нове инвестиције у смислу увођења нове, модерније технологије за рециклажу гуме.
Руководиоци су изразили захвалност председнику општине Темерин и његовим сарадницима поводом реализоване посете као и због разумевања које Општина показује за проблеме привредника, пре свега инфраструктурних, и очекивања да ће им помоћи у решавању истих.
„Захваљујемо се руководству фабрике на срдачном дочеку и гостопримству. Привреда је најважнији чинилац развоја наше општине и циљ нам је да пружимо максималну подршку привредницима наше општине како би били што задовољнији и продуктивнији, као и јер нам је запосленост наших суграђана веома важна, а са развојем привреде, расте и могућност запошљавања“, истиче Зец.
[supsystic-gallery id=55]