Пријатељска утакмица ТСК-Младост

ТСК – Младост (БЈ) 3:2 (2:0)

 Темерин – Судија: Петар Каплијев (Нови Сад). Стрелци: Стричевић у 19, Клаић у 21. и Косић (из пенала) у 63. за ТСК, Вучковић у 50. и Стојаковић (из пенала) у 75. за Младост.

ТСК: Војводић, Кнежевић, Брежњак, Бобот, Милосављевић, Стричевић, Солдат, Клаић, Пашка, Косић, Јовановић. Играли су још: Ивановић, Николић, Гргић, Варга, Мириловић.

МЛАДОСТ (БЈ): Боројевић, Вулетић, Ђукић, Ловре, Стеванчевић, Шкавић, Милош Ковачевић, Милан Ковачевић, Вучковић, Куртиши, Миловановић. Играли су још: Лолић, Дринић, Вејин, Стојановић, Антонић, Стојаковић.

У двобоју комшија, Темеринцима је недостајао офанзивни трио, Јово Пуповац, Милан Ђанковић и Марко Недељковић, али им то није била кочница да мрежу гостију из Бачког Јарка затресу два пута за 120 секунди. Најпре је Владимир Стричевић, ударцем са 20 метара погодио мету, а потом је Дејан Клаић натрчао на одбитак од пречке Милорада Косића – 2:0. Две одличне шансе, имао је Адис Куртиши, али голман Драган Војводић је био на висини задатка. После корнера, у 39. минуту, Горан Ђукић је ударцем главом нациљао стативу.

 Почетком другог полувремена, Андреј Вучковић је био највиши у скоку, крунисавши центаршут новајлије Виктора Миловановића. Први од два пенала, судија Каплијев, досудио је после дуела у којем су били Ловре и Гргић. Сигуран реализатор најстроже казне, био је Милорад Косић, иако је голман Светозар Боројевић прочитао страну.

 У 75. минуту, Косић је непрописно зауставио Куртишија у казненом простору, док је Милош Стојаковић преузео одговорност и поставио коначан резултат.

М. Менићанин