Проглашене изборне листе СНС за све четири месне заједнице Општине Темерин

Изборна комисија за спровођење избора за чланове савета месних заједница, расписаних за 25. aприл,  на данашњој седници прогласила је изборне листе Српске напредне странке за све четири месне заједнице у општини Темерин, предате тој комисији јуче, 25. марта.

Коментаришући проглашење листе СНС у Првој месној заједници Темерин, њен носилац  др Срђан Хрњак истиче да ће једини циљ напредњака и даље бити залагање за бољи живот свих грађана.

Сви наши грађани могу да буду сигурни да ћемо да урадимо све да и нашу месну заједницу, и Општину Темерин у целини, учинимо још бољoм, да континуирано решавамо све њихове проблеме, пре свега оне које је донела епидемија коронавируса, али и све друге који представљају приоритет њиховог свакодневног живота  – додаје др Хрњак.

С друге стране, носилац листе СНС у МЗ Старо Ђурђево Милан Ивановић каже да грађани тог дела општине у наредном периоду могу да очекују значајне инвестиције.

Приоритет ће нам бити улагање у изградњу вртића, а као једнако важну инвестицију бих поменуо и канализацију, која нам је заиста неопходна  – прецизира Ивановић.  – Градићемо,  поправљати, сређивати и уређивати све што живот наших суграђана чини квалитетнијим.

У МЗ Бачки Јарак носилац листе је Владо Карановић, који верује да ће СНС поново добити апсолутно поверење грађана и обезбедити бољу будућност тог места.

Оно што ћемо највише потенцирати јесте реконструкција вртића, школе и водоводне мреже. Радићемо, наравно, и на томе да  Бачки Јарак има канализацију, а наставићемо и са улагањима у изградњу путева и тротоара. Све, наравно, у циљу бољег живота свих нас – подвлачи Карановић.

У победу на изборима за Савет МЗ верује  и носилац листе СНС у Сиригу Драган Гаковић, који најављује наставак улагања и развој тог места.

Последњих година много тога је урађено у Сиригу. Имамо вртић, игралишта, реновирана је школа… Верујемо да Сирижани то веома добро препознају и да је управо то правац којим ћемо, заједно, наставити и у годинама које су пред нама – изричит је Гаковић.

Рок за предлагање изборних листа за чланове савете МЗ Темерин, Старо Ђурђево, Бачки Јарака и Сириг је до поноћи 9. априла. Предлагачи – по правилима и прописима који су у складу са Одлуком o месним заједницама и Упутством за спровођење изборних радњи, које прописује Изборна комисија – могу да буду политичке странке, коалиције политичких странака и групе грађана.