Проглашене изборне листе СПС за све четири МЗ Општине Темерин

Kомисија за спровођење избора за чланове савета месних заједница, расписаних за 25. aприл, прогласила је на данашњој седници изборне листе Социјалистичке партије Србије (СПС) које је та странка за све четири месне заједнице у општини Темерин предала данас.

Носилац изборне листе СПС у Првој месној заједници Темерин је Јоца Јовановић, у МЗ „Старо Ђурђево“ Станко Зец, у МЗ Бачки Јарак Драган Коџо, а у МЗ Сириг Душко Наранчић.

Председник Општинске организације СПС у Темерину Никола Ембер,  рекао је да су, поштујући тековине демократских друштава, као одговорна политичка странка, преузели обавезу да учествују на овим изборима. Том приликом, истакао је који ће бити задатак носилаца листа СПС.

Да не би доводили наше грађане у заблуду, морамо бити врло реални и објективни када су у питању надлежности и средства којима располажу месне заједнице – изричит је Ембер. Основни задатак, према нашем виђењу, јесте да чланови савета месних заједница, пре свега наши кандидати, врло добро утврде који су то проблеми, које препознаје локална средина, како би дали веома јасан сигнал локалној самоуправи по којим приоритетима и проблемима треба реаговати.

О носиоцима изборних листа Ембер каже да су угледни, вредни, поштени и препознатљиви у својој средини и уверен је да ће, као такви, дати свој максимум за развој и унапређење свог места.

Рок за предлагање изборних листа за чланове савете месних заједница на територији општине Темерин је до поноћи 9. априла.