Саопштење ОО СНС Темерин

Саопштење СНС које је редакција портала Темерин инфо добила, преносимо вам у целости.
Општински одбор Српске напредне странке Темерин на челу са Дејаном Брадашем сматра да је актуелни председник Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић убедљиво најбољи кандидат за председника Србије!
СНС Темерин оцењује да је актуелни председник Србије Александар Вучић учинио највише у свеопштем развоју земље током свог премијерског и председничког мандата. Отуд Оштински одбор сматра да је Александар Вучић најбољи кандидат за место председника, што би омогућило да се настави даљи просперитет Србије, док би постигнути резултати били осигурани.
Резултати у економији, просперитет који је из тога произашао, стабилан курс динара као тековина домаћинске економске политике, одбрамбена моћ земље, изградња болница, ауто-путева, претварање државе у свеопште градилиште, као и повратак угледа државе у свету, само су део резултата које је држава постигла под вођством и руковођењем Александра Вучића.
Верујемо да ће председник Александар Вучић да се прихвати кандидатуре. Убеђени смо да СНС и Србија немају бољег кандидата, човека који ће најбоље одговорити на многобројне изазове који очекују земљу и ухватити се у коштац са бројним обавезама. Можемо слободно да кажемо да ће Александар Вучић на предстојећим изборима бити кандидат ког ће подржати већинска, пристојна и радна Србија, као и да његова кандидатура значи сигурност и стабилност државе и свих њених грађана.