Сарајевски поп бенд „Хари Мата Хари“ одушевио Новосађане

foto: Vladimir Veličković

Експлозија емоција и мелодија у Српском народном позоришту

Највеће хитове из своје вишедеценијски дуге каријере, сарајевска група Хари Мата Хари, извела је синоћ на првом од два концерта у Новом Саду. Радост, али и сузе публике на позоришној сцени Јован Ђорђевић, изазвале су песме овог култног поп бенда. Хари Верешановић појавио се на бини веома расположен, и концерт започео нежном баладом „Ја те волим највише на свету“, након чега су уследиле познате песме „Азра“, „Не ломи ме“, „Рузмарин“, „Страх ме да те волим“, „Одкуд ти“, „Лејла“…У наставку вечери публика је хорски певала њихове највеће хитове “Домине“, „Октобар“, „Баш ти лијепо стоје сузе“, „Босанац“, а сцена се претворила у прави плесни подијум.

Током своје каријере, продали су око 5 милиона примерака 15 студијских албума, као и бројних компилација. Хари Мата Хари препознатљив је по споју различитих музичких стилова, укључујући поп, рок, традиционалну музику, као и искреним и романтичним текстовима због којих је овај састав многима омиљен.

Познати певач и кантаутор атмосферу је држао до усијања до самог краја концерта, а закључује се да је један концерт био кратак, како би отпевао све хитове из своје богате каријере. Тако ће се Хари Мата Хари, већ данас поново сусрести са публиком на још једном заказаном концерту, за које се тражила карта више.