Слога ангажовала најзвучније појачање

Мијић адут за пролеће

 Припремама Слоге прикључио се искусни везиста Предраг Мијић (Борац, Шајкаш), недостајући профил играча, у склапању мозаика за опстанак на војвођанском “Југу“. Нема сумње да је руководство клуба, овим потезом, желело да младим играчима, који су окосница тима, улије додатну сигурност, када почну мечеви са бодовним улогом, при чему ће, с обзиром да ће испасти најмање четири екипе, сваки бити квалификациони.

 Без обзира на чињеницу да смо се приликом ангажовања новајлија определили за младе снаге, био нам је неопходан играч оваквог профила и искуства. Предност је да одлично познаје лигу, а процена је да ће нам бити један од главних адута у наставку трке – каже Јован Балабан, председник Слоге.

На листи новајлија су још голман Лука Глишић и Милан Грубовић (Јединство, Руменка), Никола Шепа (ОФК Југовић), Петар Марковић (Нови Сад 1921, омладинци), Стефан Кувекаловић (Славија) и Урош Топић (ЖСК).

 Освежили смо тим, уводни тренинзи су показали да ће се новајлије брзо уклопити. Главни део посла у прелазном року смо обавили, уколико се појави још неко интересантан и жељан афирмације, пружићемо руку. Имамо одличну атмосферу у свлачионици, момци су јединствени и спремни да брод усмере ка мирној луци – рекао је Балабан.

Током богате каријере, Предраг Мијић (36), носио је дрес Партизана, Спартака, руског Амкара, Цемента, ЧСК Пиваре, Младости из Бачког Јарка…

Прихватио сам понуду Слоге, желим да помогнем у борби за опстанак. Још могу у трку са млађима, нисам се заситио фудбала. Живим у Жабљу, близу је Темерин, па неће бити проблем да редовно тренирам. Познајем од раније тренера Бранислава Антића, ни лига није загонетка и верујем у берићетно пролеће – рекао је Предраг Мијић.


ИНДЕКС ПРВИ НА ЦРТИ

 Серију од шест контролних утакмица, Темеринци почињу у суботу, када ће одмерити снагу са Индексом. Меч ће бити одигран у СЦ Сајмиште у Новом Саду, на терену са вештачком подлогом.


М.Менићанин