Свечана додела награда за „Најлепше уређено двориште општине Темерин“

Општина Темерин je 18. јуна организовала традиционалну, свечану доделу награда за „Најлепше уређено двориште општине Темерин“.

Награде су учесницима делили председник Општине Темерин Младен Зец, председник СО Темерин Роберт Пастор, као и чланови комисије за најлепше уређено двориште.

Међу пријављенима, којих је било 21, награђени су: Драгољуб Цигановић из Старог Ђурђева који је освојио треће место, Десанка Тепић и Ласло Ђураки из Темерина са другим местом, док је прво место припало  Каролини Секереш из Темерина. Главну награду освојила је Слободанка Станивук из Старог Ђурђева.

Посебна награда, за највећи број биљних врста у дворишту, припала је Јулиани Нађ из Темерина, док је посебну награду за најлепши травњак освојила Ружа Вучковић из Темерина.

Том приликом председник Општине Младен Зец захвалио се свим учесницима и честитао награђенима.
„Драго ми је што је сваке године све већи број пријављених, што значи да наши суграђани воде рачуна о својим двориштима, а самим тим и о лепоти читаве наше општине. Захваљујем се свим учесницима а награђенима честитам. Трудићемо се да ово, сада већ традиционално такмичење, чувамо и негујемо и убудуће“, истиче Младен Зец.

Према речима председнице комисије за најлепше уређено двориште Изабеле Урбан, ова манифестација организује се више од десет година и од изузетног је значаја за грађане општине Темерин.

„Са доласком лепог времена из ушушканог дома наше комшије селе се у своја дворишта. Жеља нам је, да кроз ову акцију, подстакнемо све грађане да своје окружење учине још квалитетнијим, здравијим и лепшим за живот. Ову манифестацију традиционално организујемо више од десет година и наставићемо, јер уређењем приватних екстеријера доприносимо лепшем изгледу целе наше општине“, закључила је Изабела Урбан.