„Тим – копу“ из Темерина највише признање Привредне коморе Војводине

Компанија за производњу опреме за дистрибуцију  електричне енергије, производњу металних конструкција и постављање електричних инсталација и опреме „Тим – коп“ из Темерина, овогодишњи је добитник Награде „Коста Миросављевић“, највишег годишњег признања Привредне коморе Војводине (ПКВ) за успешно пословање и врхунске резултате остварене у области индустрије.

Награда која носи име Косте Миросављевића, градоначелника Новог Сада између два светска рата и оснивача новосадске Трговинско-индустријске и занатске коморе,   власнику „Тим – копа“ Мијодрагу Шљуки уручена је данас, на пригодној свечаности уприличеној поводом 102. рођендана Привредне коморе Војводине.

„Наше предузеће је одличан пример развоја уз адекватну помоћ државе, с тим што сматрам да се помоћ државе мора заслужити, а потом и оправдати кроз развој и запошљавање“, рекао је, уз остало, Шљука коме је припала и част да се на свечаности захвали у име свих добитника Награде „Коста Миросављевић“.

Он је, истовремено, изразио и наду „да ће нередних година лауреати бити бољи од досадашњих, јер је то једини начин да осигурамо будућност нашој деци, народу и држави у целини“.

Компанија „Тим коп“ је, иначе, основана је 1992. године, а данас, како се наводи у образложењу за доделу награде „бележи изузетне пословне успехе, референце и високо позиционирање на регионалном тржишту конкурентном ценом и врхунским квалитетом производа“.

„У компанији је запослено више од 200 људи, а подељени су у две дивизије – електро и механичку. Осим значајне подршке електро сегменту у фази инвестиција и функционисања великог броја индустријских објеката, веома је важна функција подршке  развоју чистих или обновљивих енергетских потенцијала“, додаје се у образложењу.

Поред „Тим копа“, добитници највиших награда „Коста Миросављевић“ које су им уручили председник Покрајинске владе Игор Мировић и први човек ПКВ Бошко Вучуревић су и „Атос фруктум“ из Мале Ремете, „НС Плакат“ из Новог Сада, Драгана Ђермановић из новосадске „Папир комуникејшн групе“,  Јанош Жембери из „Сат Тракта“ из Бачке Тополе и Мирела Митрић, новинарка Радио-телевизије Војводине.

[supsystic-gallery id=13]

T.И.