ТСК јача кадар у борби за прво место

Јовановић стигао из комшилука

Не одустаје од пласмана међу војвођанске лигаше темерински ТСК, другопласирани у Новосадској лиги, а у клубу су свесни да до циља могу само ефикасном игром, па посматрано кроз призму те чињенице ангажују новајлије. Минус од два бода у односу на јесењег првака Ветерник, може да се истопи и претвори у бодовни плус, али је неопходна јача конкуренција, као замајац позитивним резултатима.

 У договору са тренером Александром Миљковићем и спортским директором Гораном Окљешом, полако заоштравамо конкуренцију у свим линијама. Папире је добио Александар Плавшић, а остали играчи из јесењег дела су изразили жељу да остану. Имамо одличну базу и нећемо да гомиламо кадар, али неопходан нам је још везиста – каже Никола Лазић, председник клуба.

После искусног Милана Ђанковића (Јединство, Руменка), црвено-белима се придружио Виктор Јовановић (19), јесенас офанзивац Младости из Бачког Јарка.

 Провео сам лепих шест месеци међу Јарачанима, али одлучио сам да одем, привучен борбом за прво место. Чуо сам само позитивне ствари о клубу и сматрам да сам повукао добар потез. Очекујем да ми игре у пролећном делу буду одскочна даска у каријери – истакао је Виктор Јовановић, млади офанзивац.

Текст и фото: М. Менићанин