У Новом Саду отворена „Бизнис приче“ конференција: преко 1500 предузетника на једном месту

Људи су кључ успеха сваке организације – умрежавајте се са новим људима“ поручио Владимир Станковић на отварању „Бизнис приче“ конференције

Владимир Станковић, покретач и аутор подкаста „Бизнис приче“ заједно са Немањом Димићем директором компаније ,,БИТ Евентс“, а под покровитељством Покрајинске владе АП Војводине и Града Новог Сада организовао је другу „Бизнис приче“ конференцију која је данас отворена у Мастер хали Новосадског сајма.

Уводни део конференције обележило је обраћање Владимира Станковића, који је учеснцима поручио да се умрежавају са новим људима „то је главна ствар која треба да се понесе са конференције“, као и да „бизнис полако улази у мејнстрим“. Присутнима су се на отварању конференције поред Владимира Станковића обратили градоначелник Новог Сада Милан Ђурић и председник Покрајинске владе Војводине Игор Мировић.

Првог дана конференције учесницу су били у прилици да чују предавања Божа Јанковића (Ентеријер Јанковић), Уроша Микића (Flow Ninja), Славице Squire (НЛП институт), Душка Радовића (Трансфера), Бранка Бабића (PhiAcademy), Остоје Мијаиловића (ОМР група), Луке Трикића (Connect The Дотс), и Bryan-a Јохнсон-а (Кернел) – путем зоом укључења.

Урош Микић, ЦЕО компаније „Flow Ниња“ објаснио је да је тим од суштинске важности за успех сваке организације: „Немојте бити усамљени предузетник, окупите људе око себе, јер ће они учити и радити са вама – доживите предузетништво као тимски спорт“, док је Славица Squire на свом предавању истакла: „Када прођемо кроз шок, треба престати с негирањем и прихватити промену, интегрисати је у свакодневни живот – промене треба прихватити што брже“.

Бранко Бабић фокус је ставио на то да емоције не смеју да угрозе пословање: „Не треба се бојати растанка с онима с којима више не делите визију – не треба пасти под утицај туђих мишљења, радите онако како мислите да је исправно.“

Конференција је поред едукативног дела обухватила и networking активности. Учесници су били у прилици да учествују у 4 различите радионице – радионици вина, вискија, томпуса, као и радионици упаривања хране и пива.

Конференција се наставља и сутра, са бројним занимљивим предавањима и разговорима.

Покровитељи конференције су Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад.

Више информација о конференцији можете пронаћи на web страницама: https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

ФБ: https://www.facebook.com/biznisprice

ИГ: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/