У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈУ „ПРОСТО К’О ПАСУЉ“

Традиционална манифестација „Просто к’о пасуљ“ биће одржана 8. јуна на темеринском вашаришту, а грађани општине Темерин, али и шире, увелико се пријављују за учествовање у такмичењу кувања пасуља. Котизација за учешће износи 5.000 динара, а свака екипа добија пављон шатор 3x3m, сто и две клупе за 8 особа, дрва за потпалу и поклон пакет.

Заинтересовани се могу пријавити у канцеларији ТОО Темерин, Новосадска 352, од 8 до 15 часова, а више информација могу добити на број телефона 021/844-655 или путем мејла temturorg@hotmail.com.

На највећој темеринској манифестацији, која има хуманитарни карактер, делиће се око 3.000 бесплатних порција пасуља. Посетиоци ће моћи да оставе добровољни прилог за своју порцију пасуља. Сваке године прикупљена средства од ове акције се усмеравају ка суграђанима којима је неопходна помоћ.

Организатори се сваке године труде да се, поред такмичара који учествују у надметању, добро проведу и грађани који су само посетиоци ове манифестације, с тога  и ове године организују богат културни и забавни програм.

Концерт за децу, тамбураши, вечерњи концерти, највеселије темеринске игре са Гораном Подлипецом Липецом, аниматори за децу, само су део програма предвиђеног за 8. јун.