Ускоро највећа бизнис конференција у региону Конференција „Бизнис приче“ 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма

Конференција „Бизнис приче“ одржаће се 3. и 4. априла 2024. у „Мастер“ хали Новосадског сајма. Револуција која је настала кроз подкаст и ове године се преноси на конференцију, а предавачи ће бити неки од најпознатијих гостију подкаста „Бизнис приче“.

Истакнути стручњаци из Србије и региона, говориће о бизнису, о кјучним стратегијама у пословању, о трендовима, као и о иновацијама које обликују пословни свет. Прошлогодишњој конференцији присуствовало је више од 600 предузетника, док се ове године очекује чак 1000 предузетника из региона на једном месту. Конференција је намењена свима који имају свој бизнис и желе да га унапреде, или онима који тек планирају да уплове у предузетничке воде. „Бизнис приче“ конференција право је место за размену искустава, идеја као и упознавање са потенцијалним клијентима и сараданицима. Умрежавање и креативно размишљање биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике поред стручног дела конференције, очекују и две велике „Dance & Connect“ журке.

Организатор конференције је ,,BIT Events“, док су покровитељи Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад.
Карте за конференцију је могуће купити до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице: https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi

За конференцију је до сада продато преко 800 улазница! Не пропустите прилику да проширите своје пословно знање и повежете се са лидерима у свету бизниса. Видимо се на конференцији „Бизнис приче“!

Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на wеб страницама:

https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

FB: https://www.facebook.com/biznisprice

IG: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/