УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Центар за промоцију и развој као оснивач медија web портала Темерин инфо омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала, под наведеним условима коришћења.

Услови коришћења се примењују на све садржаје и услуге портала. Коришћењем било ког дела портала сматра се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

Центар за промоцију и развој општине као оснивач медијског web портала Темерин инфо има ауторска права на све садржаје (текстуалне, видео и аудио материјале, фотографије и базе података). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права портала. Оснивач задржава право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја, или услуге на порталу, без обавезе претходне најаве.

На порталу Темерин инфо налазе се првенствено медијски садржаји, рекламне поруке оглашивача и линкови према другим web страницама партнерима, а сви садржаји портала користе се на сопствену одговорност. Оснивач не сноси одговорност за евентуално насталу штету оглашавањем на порталу Темерин инфо.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Центар за промоцију и развој општине, као оснивач медија Темерин инфо, поштује приватност корисника и посетиоца портала сходно законима. Податке из процеса регистрације, као и остале податке о кориснику, прикупљене путем web портала, Оснивач неће давати на увид трећој страни, осим у случају када је таква обавеза регулисана законом.

СТРОГО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО:

– објављивање, слање и размена садржаја, који нису у складу са законима Републике Србије у погледу садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, дискриминитиван, као и садржаја који је штетан на било који други начин,

– објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна, или претпоставља, да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима

– лажно представљање, односно представљање у име другог правног, или физичког лица,

– објављивање, слање и размена садржаја, који су заштићени ауторским правом,

– објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима, без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане,

– свесно објављивање, слање и размена садржаја, који садрже вирусе, или сличне програме, направљене у сврху уништавања, или ограничавања рада било којег компјутерског софтвера и/или хардвера и телекомуникационе опреме,

– прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника.