Veče Stand up komedije u Temerinu

Ne propustite jedinstvenu priliku da se smejete sredom! 😀

Prvi put u Temerinu i to u Road House Rock Cafe-u u sredu, 23. novembra, organizuje se veče stand up komedije u organizaciji Stand up iz Novog Sada.

Ulaz je besplatan, početak je zakazan za 21 h, kraj za 23,30.

Voditelj večeri je Nikola Barna, a za vas će nastupati:

Dušan Varničić (momak iz Šida sa prebivalištem u Novom Sadu pokupio je najgore osobine oba grada. Čovek koji je podigao celu halu na noge, mada je tek posle je dokazano da je on izazvao požar. Njegove veze su kao fudbalski derbi – uvek bude povređenih. Osim stand up komedije strasti su mu fudbal i kladionica, zbog čega i jeste mali i u dugovima kao i njegova zemlja)

Srđan Slijepčević (komičar koji dolazi sa periferije glavnog grada, koja nosi naziv Zrenjanin. Za njega ne postoje TABU teme, ali to ne znači da sve vreme priča oseksu.. ili znači. Život u “velegradu“ mu je pružio mnoge mogućnosti kao što su rad na građevini, pijačnim tezgama, sezonsko branje voća… Od svega ponuđenog, odlučio se ipak za mikrofon. Nažalost.) Dušan Kovačević (on je kao dinosaurus, ne ogroman i zelen, nego vrsta koja izumire – Novosađanin starosedelac. Završio je pravo, mada vikendima završava i levo i desno. Nema tviter, on prati devojke uživo. Sa Dušanom Varničićem se poznaje još od srednje škole, skontali se na keca. Iz matematike.)  

Поделите ову вест на друштвеним мрежама:

"Veče Stand up komedije u Temerinu"

Објавите коментар

Ваша email адреса неће бити јавно објављена.
Брзи превод