Вучић: На памет ми не пада да признам независност Косова

 

Приликом обраћања медијима, из Париза је Председник Србије Александар Вучић дао коментар и на скандалозно и недолично понашање опозиције, а подсетио је и како су ствари изгледале када су ти садашњи опозиционари били власт у Србији.

– Свако се креће у границама сопствене покварености, рекао је Тијанић. Они у чије је време независно Косово и настало, макар из угла Албанаца и Запада, баш у време Јакшића, Самараџића, Јовановића и осталих… Тада су биле и  Двери са њима у коалицији, када је народ на КиМ гледао како да извуче живу главу, они су извлачили паре из Колубаре – рекао је Вучић.

– У њихово време 85 земаља је признало независност КиМ, а од када сам ја председник чак 27 земаља је повукло признање. Ниједна земља није повукла признање у њихово време. На памет ми не пада да признам независност Косова, то сам слушао стотинама пута, ове лажи слушам већ 11 година. Ти исти су ми држали придике и о санкцијама Русији. Пред изборе, говорили су да ћу већ 3. априла увести санкције, а 4. априла они су рекли: „Вучићу зликовче, уведи санкције Русији“. Тај зликовац Вучић још није увео санкције. Толико о томе на кога можете да рачунате, ко говори истину, а ко лажи – поручио је Вучић.