Završena je fudbalska sezona za klubove iz opštine Temerin.

Pobedom nad Borcem u Sakulama 2:0, podmlađeni time Sloge iz Temerina će prolećnu sezonu dočekati na šestoj poziciji. Temerinci, koji se već 11 sezona takmiče u Sprskoj ligi – grupa Vojvodina osvojili sa 22 boda iz 15 utakmica, sa gol razlikom 21 datih, 18 primljenih golova.

Posle pobede u Erdeviku, Mladost iz Bačkog Jarka je u poslednjem jesenjem kolu bila domaćin ekipi LSK-a iz Laćarka. Susret je završen bez pobednika 1:1. Pauzu valja iskoristiti za analizu rada i rezultata, jer Mladost ne može biti zadovoljna učinkom u prvom delu Vojvođanske lige: Jedanaesto mesto sa 17 bodova iz 15 utakmica i negativnom gol razlikom (17 : 25). Na proleće mora i može biti daleko bolje.

Najprijatnije iznenađenje u Novosadskoj ligi ostvarili su fudbaleri OFK Siriga. U prošloj sezoni borili su se za opstanak i osvojili su samo 34 boda. Ove jeseni učinak je za isticanje. Petnaest utakmica 35 bodova i gol razlika 29 : 11. Sirižani su na trećoj poziciji sa istim brojem bodova, kao i vodeći Indeks, i Sofeks iz Futoga.

U poslednjem kolu Novosadske lige fudbaleri TSK-a su savladali veoma dobru ekipu Šajkaša iz Kovilja 2:0. Oba gola postigao je Marko Tomić. Temerinci su zauzeli osmo mesto sa 21 bodom i gol razlikom 20:22.

Mile Milojević