Земљани пут код Широке улице у Сиригу осветљен

На земљаној стази између улице Иве Лоле Рибара (Широке) и Његошеве у Сиригу, 20. фебруара постављена је расвета, док је на просторијама библиотеке, Хуманитарног удружења „Сложне сестре“ и Ловачког друштва „Сириг“, крајем прошле недеље, постављена нова ПВЦ столарија.

Председник Месне заједнице Сириг Небојша Вукадиновић, наводи од активности у протеклом периоду и помоћ Хуманитарном удружењу „Сложне сестре“ у виду уређења просторија и набавке потребног намештаја.

Поред наведених акција, Вукадиновић истиче и допринос у уређењу јавног простора.

Узели смо учешћа у акцији чишћења и уређења стазе према Јегричкој, коју су иницирали грађани, те су ивичњаци стазе очишћени од земље и траве тако да можемо уживати у шетњи. Имали смо и акцију сређивања дечијег игралишта у Камендинској улици, поред нове зграде, том прилоком обезбеђена је нова вртешка и постављене су нове дечије справе – додаје Небојша апелујући становницима Сирига да воде рачуна о дечијeм игралишту, како би малишани могли да уживају у игри.

Савет Месне заједнице Сириг био је и иницијатор поправке расвете код терена за боћање у улици Петар Кочић.

Како Вукадиновић прецизира, у блиској будућности у плану им је поправка грејања у Сали Месне заједнице, као и замена 26 неисправних сијалица у селу. Такође, намеравају да учествује у санацији пода Клуба пензионера.

[supsystic-gallery id=21]

С. К.