Златни детаљи ентеријеру дају гламурозност

Одлучите ли се да златне боје буду светиљке, лампе или посуде за цвеће, у целу причу укључите и боју дрвета и зеленила, који ће делимично ублажити сјај главне боје и заокружити децентну ноту.

Златна боја у дому није резервисана само за новогодишње украсе, празничне дане, те може бити одлична подлога и за минималистички уређене ентеријере. Са њом се уз дозу умерености могу декорисати све просторије у дому од раскошне дневне собе до децентно уређеног купатила – декоративни предмети у златној боји простору дају снажан печат, а колико год ова боја изгледала луксузно и раскошно, чак и ако је сведена на минимум, сваком дому ће дати гламурозност.

Баланс злата вредан

Одлучите ли се да експериментишете са златном декор линијом будите умерени, постигните баланс и ускладите је с пастелним, нежним и неутралним бојама. У комбинацији са наведеним тоновима изгледаће заиста префињено. Имајте на уму да златна боја осветљава простор и у исти уноси ведрину, с тога је добра идеја и комбинацја са црним деловима намештаја, зидом или тепихом.

Текстил у златној боји

И текстил ће у овој боји изгледати префињено.  Завесе или јастучнице уклопљене у добро осмишљену комбинацију пастелних тонова оставиће утицај и на ваше распожење.

Дрво, зеленило и злато

Одлучите ли се да златне боје буду светиљке, лампе или посуде за цвеће, у целу причу укључите и боју дрвета и зеленило, који ће делимично ублажити сјај главне боје и заокружити децентну ноту. Биће то део ентеријера погодан као пријатан кутак или место које ће скинути фокус са златне боје, а опет бити профињено.

Декор линија на посуђу

Златна боја није страна ни у кухињи, с тога се поиграјте детаљима и у овом креативном делу свог дома. Ручкице кухињких елемената нека буду златне, као и славина која је средишњи део кухиње. Висећи расветни елементи у овој боји добиће додатну дозу светлости која ће кухињи дати још већи сјај.

Прибор за јело у овој раскошној нијанси биће ефектан у комбинацији с белим тањирима и остаком кухиње.

Ефектну декор линију у простору остварићете уз помоћ златних рамова за слике и огледала, ваза, свећњака, посуда за цвеће…

 

М. З.